Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині школярка "подарувала" шахрайці 11 тисяч доларів

Хмельницька область 23-лют, 2012, 10:539 prov 1 038
У районному центрі Красилів невідома під приводом зняття «порчі» змусила 11-річну дівчинку винести з дому усі сімейні заощадження, повідомляє СЗГ УМВС України в Хмельницькій області.В обідню пору, коли школярка поверталася із занять, поблизу одного з місцевих магазинів її перепинила невідома жінка і дуже переконливо почала розповідати про те, що її мама сильно хвора, але врятувати її можливо. Для цього на грошах, які зберігаються в батьківському будинку, потрібно провести ритуал очищення, тож наказала дівчинці поспішати додому і принести гроші, а вона вже зробить все, що потрібно.
Школярка перейнялася розповіддю незнайомки і чітко виконала усі її настанови. Коли вона прийшла додому, мама якраз була у тій кімнаті, де зберігалися гроші. Дочка, звісна річ, нічого їй не розповіла, а під приводом того, що їй потрібна якась річ на другому поверсі, змусила матір покинути кімнату, а тоді швиденько взяла зі схованки 11 тисяч доларів — усі сімейні заощадження, до яких додала власних 300 гривень, які впродовж тривалого часу, гривня до гривні, збирала у скарбничку.
Зібрані гроші школярка принесла на вказане місце і віддала незнайомці. Та почала щось шептати, а дівчинці наказала відійти вбік та кілька разів прочитати молитву «Отче наш». Дівчинка продовжила сумлінно виконувати усі настанови «благодійниці». Читаючи молитву, вона постійно оглядалась на жінку, але коли обернулась втретє, то її, як то кажуть, і слід простиг…
По даному факту порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Правоохоронці розшукують зловмисницю і зазначають, що діти через свою довірливість доволі часто стають жертвами шахраїв, тому краще, щоб вони не знали, де батьки зберігають сімейні заощадження.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору