Рівне:

Створення та просування сайтів

У Тернополі 14-річний школяр став жертвою інтернет-роману своєї однокласниці

Я + Ти 27-лют, 2012, 10:539 prov 1 180
У Тернополі 14-річний школяр став жертвою інтернет-роману своєї однокласниці та її 20-річного бойфренда. Коли поміж віртуальними закоханими виникла реальна сварка, хлопчина втрутився й… дістав ножем у скроню.
Чотирнадцятирічна тернопільська школярка познайомилася в соціальній мережі зі студентом. Віртуальні стосунки зав'язалися швидко, коли ж справа дійшла до реального знайомства, дев'ятикласниця передумала. На першу зустріч з двадцятирічним парубком привела однолітка. Та новий знайомий не відступився.
Ігор Усик заступник керівника відділу УМВС України в Тернопільській області:
- Просив її продовжувати стосунки, бо він її кохає. Однак дівчина повідомила, що він їй не підходить, що в них нічого не получиться, що в неї є хлопець, з яким вона довгий час зустрічається.
Настирливий залицяльник почав чіплятися до дівчини, та дорогу йому заступив дев'ятикласник. Молодший із суперників мав навички боротьби, тож за мить поклав третьокурсника на землю.
Ігор Усик заступник керівника відділу УМВС України в Тернопільській області:
- Коли він встав, витягнув з кишені ножа розкладного, і, схопивши лівою рукою за шию потерпілого, наніс один удар в голову, а саме - в область виска.
Кривава бійка точилася просто під вікнами місцевої пенсіонерки. Старенька зчинила лемент, і нападник накивав п'ятами. А школяра з ножем у скроні забрала "швидка". Життя йому врятувало вчасне хірургічне втручання.
Роман Сагайдак, нейрохірург Тернопільської обласної дитячої лікарні:
- Під час операції відмічалася масивна кровотеча. Забрати стороннє тіло, ножа, було дуже трудно. Довелося розширяти рану вздовж леза, робити трепанацію кістки навколо леза.
Студента затримали вже наступного дня. Зловмисник саме пакував торби, щоб утекти до рідного Закарпаття. Нині парубок у СІЗО. Проти нього вже порушили кримінальну справу за статтею, що загрожує десятьма роками позбавлення волі.
Андрій Герко, Сергій Крета.
ntn.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору