Рівне:

Створення та просування сайтів

Вбивство не вдалося

Кримінал 25-січ, 2007, 16:239 prov 1 282
42-річному Володимиру, водію автобуса за маршрутом «Кухотська Воля-Рівне», мешканцю села Серники, судилося жити. Ще б пак, 18 січня зловмисник встромив йому в спину ножа, лезо якого зупинилося за міліметр від серця. Про це повідомила старший інспектор ЦЗГ УМВС України в Рівненській області Тамара Лисенко.

Трагедія трапилася на одній із зупинок села Серники. Автобус зупинився, щоб здійснити посадку-висадку пасажирів. Водій, не відчуваючи нічого лихого, пішов до багажного відділення, щоб розмістити пасажирські речі. Тільки він нагнувся, щоб відкрити дверцята багажника, як один із пасажирів накинувся на нього та встромив ніж у спину, а сам швидко накивав п’ятами з місця пригоди. Володимир відразу ж втратив свідомість. Пасажири, які стали свідками нападу, не розгубилися і викликали швидку. Пораненого водія швидка доправила до районної лікарні селища Зарічного, де лікарі провели успішну операцію.
Наступного дня правоохоронці знайшли підозрюваного у злочині за гарячими слідами у його знайомої. Нападником виявився раніше судимий земляк пораненого 48-річний Василь П. Свідки розповіли, що підозрюваний, перебуваючи добряче напідпитку, повертався до рідного села. Дорогою почав чіплятися до водія, випрошуючи гроші. Діставши відмову від односельчанина, вирішив тому помститися у такий спосіб.
Нині Василь перебуває під вартою. За його плечима 17 років в’язниці. Вперше потрапив за грати ще за радянських часів, коли скоїв замах на життя дільничного інспектора. Вийшовши на волю, здійснив черговий злочин: вбивство. Зарічненська районна прокуратура порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України, згідно з якою злочинцю «світить» позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору