Рівне:

Створення та просування сайтів

Коляднику-Зваричу спіймали у Херсоні напарника - колишнього рівненського суддю

Україна 01-бер, 2012, 13:269 prov 1 267
На Херсонщині голова апеляційного суду попався на хабарі у $100 тисяч, повідомляє Тиждень.
Генеральна прокуратура порушила кримінальну щодо голови апеляційного суду Херсонської області за підозрою в одержанні 100 тис. доларів хабара. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.
«Суддю було викрито «на гарячому» в одному із ресторанів міста при одержанні 100 тис. доларів США за вплив на прийняття рішення про залишення без розгляду апеляційної скарги на ухвалу та рішення цього ж суду про забезпечення позову», - йдеться у повідомленні.
Грошові кошти вилучено, слідство у справі триває.
При цьому підозрюваного не було затримано через суддівську недоторканність.
Кримінальна справа порушена за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди).
Вказаний суддя очолював Апеляційний суд Херсонської області з 1996 року. Повторно призначений на цю посаду указом президента 5 квітня 2007 року
Нагадаємо, 23 лютого СБУ затримала одного із заступників начальника Державної архітектурно-будівельної інспекції в Київській області за підозрою в систематичному отриманні хабарів.
Генпрокуратура порушила кримінальну справу щодо посадовців відділу внутрішньої безпеки при Державній податковій адміністрації в Житомирській області та голови одного з районних судів Житомира, які вимагали 30 тисяч доларів США.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору