Рівне:

Створення та просування сайтів

З Івано-Франківська до Донецька літаком за здоров’ям

Здоровя 06-бер, 2012, 11:029 prov 1 117
5 березня о 13:30 до Територіального управління МНС в Івано-Франківській області від Головного управління охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації надійшла інформація, що за допомогою повітряного судна МНС необхідно транспортувати жінку 1970 р.н. з опікового центру Івано-Франківської обласної клінічної лікарні до опікового центру м. Донецьк.
Як зазначив головний лікар Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Сидорак, потерпілій була надана вся необхідна невідкладна медична допомога, проте на сьогоднішній день вона потребує лікування в спеціалізованому медичному закладі.
У рамках пілотного проекту надання екстреної медичної допомоги повітряними суднами та за погодженням з Міністром надзвичайних ситуацій Віктором Балогою оперативна група ТУ МНС в області під керівництвом начальника Територіального управління Володимира Чернецького забезпечила транспортування потерпілої до Донецька.
О 14:30 було отримано дозвіл на виконання робіт за допомогою літака АН-26 МНС. О 15:05 літак вилетів з аеропорту в Ніжині та о 16:42 прибув до Івано-Франківська. О 17:18 літак уже з жінкою на борту був направлений у Донецьк, де сів о 20:07.
Жителька с. Сопів, Коломийського району отримала опіки І-ІІ-ІІІ ступеня 40% площі тіла під час пожежі у власному житловому будинку 23 лютого. При цьому під час події загинула 5-річна дитина.
Про це Провінційці повідомили з ТУ МНС в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору