Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині за збут макової соломки засудили міліціонера

Актуально 07-бер, 2012, 15:559 prov 963
Рівненський міський суд завершив розгляд кримінальної справи за обвинуваченням колишнього працівника одного із райвідділів УМВС України в Рівненській області у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.307 та ч.3 ст.364 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, збут особливо небезпечних наркотичних засобів та зловживання владою).
Встановлено, що вказана особа, перебуваючи на посаді оперуповноваженого сектору карного розшуку, зловживаючи своїм службовим становищем, неодноразово збувала макову соломку наркозалежному. Всього цій особі міліціонер продав 700 г зілля на загальну суму понад 1500 грн. Під час обшуку в його житловому приміщенні та автомобілі виявлено та вилучено ще близько 2 кг наркотичної речовини.
Вироком суду колишнього міліціонера визнано винним у вчиненні вказаних злочинів і засуджено до позбавлення волі строком на 5 років і 6 місяців з конфіскацією майна із позбавленням права обіймати в правоохоронних органах посади, пов'язані з виконанням повноважень представника влади на строк 3 роки, а також його позбавлено спеціального звання – капітан міліції.
Варто зазначити, що вирок суду чинності не набрав, оскільки оскаржується сторонами процесу в апеляційному порядку.
За повідомленням прес-служба прокуратури області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору