Рівне:

Створення та просування сайтів

У Дубні побилися два чиновники

Актуально 14-бер, 2012, 14:209 prov 996
Карп’юк проти Березовського: бійка двох чиновників
Сесія Дубенської міської ради, що відбулася минулого тижня, і не без провокативного змісту щодо «скромної персони» першого заступника міського голови Олександра Карп’юка, не минулася безслідно. Принаймні, для одного з владних важковаговиків. Тож, понеділок для секретаря ради Павла Березовського почався у лікарні – зі зняття побоїв. Олександр Карп’юк же переконує, що «поняття зеленого не має», звідки у секретаря синець під оком, і що чутки про буцімто бійку в міськраді, яку йому приписують, – брудна провокація. Про це повідомляє сайт dubno.com.ua.
Тим часом у райвідділі міліції зареєстровано два екземпляри паперів – власне, заява секретаря міськради Павла Березовського про отримання тілесних ушкоджень, та від заступника міського голови Олександра Карпюка, - з вимогою з’ясувати джерела розповсюдження газети «Дубенчани вимагають люстрації» та її авторів.
Вже у вівторок зранку місто гуло – заступник та секретар міськради побилися. Можемо поспівчувати правоохоронним органам, бо в справі, яку вони отримали, говорячи народною мовою, «без сто грамів не розібратися».
Офіційний коментар постраждалої сторони і позицію міської організації партії («Фронт змін» – авт.) про подію Павло Березовський пообіцяв дати згодом, однак, як стало відомо, 27 лютого на початку робочого дня в кабінет до секретаря міської ради Павла Березовського нібито зайшов заступник міського голови Олександр Карп’юк і почав погрожувати. Потім він зняв з обличчя пана Павла окуляри, аккуратно їх поклав на стіл і наніс Березовському удар у голову, в область правого ока. Опісля вийшов із кабінету. При чому, кажуть, погрожував заступник міського голови секретареві ще минулого четверга. В результаті – гематома, струс мозку, заява в міліцію та зняття побоїв.
У міській раді ситуація напружена. Ряд депутатів повідомили про намір збирати підписи з вимогою до міського голови Василя Антонюка скликати позачергову сесію міської ради, щоб публічно розглянути згаданий інцидент, окремі депутати вимагають зібрати підписи з вимогою відставки заступника голови міської ради Олександра Карп’юка. Сам заступник мера заперечує інцидент і стверджує, що не мав із секретарем ради «ніяких фізичних конфліктів».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору