Рівне:

Створення та просування сайтів

За розведений спирт може відсидіти десять років

Актуально 16-бер, 2012, 11:199 prov 899
Кожна свідома людина знає, що без грошей далеко «не заїдеш». Тому при можливості, мало хто відмовився б від додаткового виду заробітку, бо грошей багато не буває… Проте співробітників міліції турбує той факт, що додатковий заробіток, люди часто-густо знаходять незаконно.
До Дубровицького РВ УМВС надійшло повідомлення, що 24-річний Ростислав, житель міста Дубровиця, торгує розбавленим спиртом. Як з’ясувалось пізніше, Ростислав купував його у невідомого чоловіка, а придбане розводив із водою до необхідного градуса.
У результаті проведених оперативних заходів співробітники Дубровицького районного відділу міліції у будинку Ростислава виявили дві скляні банки ємкістю по три літри із прозорою безбарвною рідиною з різким запахом. Згідно з дослідженнями ця речовина виявилася розведеним спритом.
Зазвичай про ніякі санітарно-гігієнічні норми на цьому «виробництві» навіть мови і не йшло. А ще відповідно до довідки головного державного санітарного лікаря району, зазначена рідина при вживанні людиною може становити загрозу для життя та здоров’я.
– Працівники міліції встановили, що Ростислав займався і збутом самородної гримучої суміші, оскільки бажання працювати не було, а легких грошей дуже хотілося, – зазначив начальник слідчого відділення Дубровицького РВ Микола Белеля. – За частиною 3 статті 204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) порушено кримінальну справу, санкцією якої передбачено до десяти років позбавлення волі.
Галина ДЕМ’ЯНЕЦЬ, Дубровицький РВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору