Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному тривають КШТ

Актуально 28-бер, 2012, 13:509 prov 1 382
З чотирма органами військового управління проводиться спільне командно-штабне тренування з планування та застосування військ.
Сьогодні, 28 березня, в рамках оперативної підготовки особового складу з метою навчання триває спільне командно-штабне тренування з офіцерами 13-го та 8-го армійських корпусів, Західного оперативного командування Сухопутних військ та повітряного командування “Захід” Повітряних Сил Збройних Сил України у складі одного органу управління.
У Рівному тривають КШТ

До заходу, який проводяться під керівництвом командира 13-го армійського корпусу генерал-майора Сергія Попко залучено більше півтори тисячі військовослужбовців.
Спільне командно-штабне тренування є плановим заходом оперативної підготовки та проводиться з метою удосконалення знань та навичок офіцерів військових управлінь у плануванні та застосуванні військ та територіальної оборони у визначених операційних зонах, їх спроможності виконувати визначені завдання у повному обсязі та у встановлені терміни.
Керівництво спільним командно-штабним тренуванням здійснюється з Рівного, де на стаціонарних пунктах управління 13-го армійського корпусу спільно виконують завдання офіцери органів управлінь та командування підпорядкованих їм військових частин.
Як повідомив командир 13-го армійського корпусу генерал-майор Сергій Попко, під час цього заходу офіцери органів управління та командири військових частин поглиблюють свої знання та удосконалюють навички з виконання функціональних обов’язків у мирний і воєнний час.
- На єдиному оперативно-стратегічному фоні вони відпрацьовують практичні дії, пов’язані з організацією роботи на пунктах управління, координацією дій між центрами, групами пунктів управління в ході планування та застосування військ, - підкреслив генерал-майор Сергій Попко.
Окрім військовослужбовців зазначених органів управління у спільному командно-штабному тренуванні бере участь особовий склад військових частин на території 14 областей України, а також представники інших військових формувань та правоохоронних органів Західного регіону України.
Віктор Шубец,
прес-секретар 13 армійського корпусу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору