Рівне:

Створення та просування сайтів

У США суд скасував закон, що забороняє вчителям вступати в інтимний зв'язок з учнями

Я + Ти 01-кві, 2012, 16:279 prov 1 003
Верховний суд Арканзаса скасував закон штату, що забороняв викладачам вступати в інтимний зв'язок з учнями, які не досягли 21 року.
Суд порахував, що для учнів, починаючи з 18 років, вступ в зв'язок з іншими повнолітніми людьми за взаємною згодою є конституційним правом.
Голова суду Джим Ханна (Jim Hannah), разом з тим, визнав, що подібні дії викладачів можуть вважатися гідними осуду, повідомляє Associated Press.
Один із суддів не погодився з рішенням більшості, зазначивши, що воно буде мати негативний вплив на ситуацію в галузі освіти.
Чи подасть штат апеляцію на це рішення, незрозуміло. Юристи, які представляли позицію штату, наполягали на тому, що закон захищає учнів від домагань вчителів, які володіють певною владою над ними.
Суд розглядав справу 38-річного шкільного вчителя Девіда Пескела (David Paschal), зізнався, що протягом п'яти місяців перебував в інтимному зв'язку з 18-річною ученицею. Як повідомляє Reuters, в 2011 році за це і підкуп свідка він був засуджений до 30 років в'язниці.
За даними Today's THV, ще до шести років в'язниці Пескел був засуджений за іншою справою. Він пригощав учнів у своєму будинку алкоголем, після чого дозволив їм сісти за кермо.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору