Рівне:

Створення та просування сайтів

У школах Рівного відсутність необхідної кількості підручників

Останні новини 27-жов, 2009, 16:029 Lobanovskiy 1 024
“Нестача підручників у школах Рівного та й України зокрема, на мою думку є дуже негативним явищем, оскільки через це учні не можуть отримувати якісні і у повному обсязі знання. І у кінцевому результаті це впливає як на ставлення дітей до освіти як такої, так і показує, що у державі недосконала освітня політика. А отже, на рівні держави в освітній галузі є певні збої і недопрацювання.
Про це повідомляє прес-служба голови бюджетної комісії.


Мова йде саме про державний рівень вирішення цього питання, а не місцевий, оскільки забезпечення шкіл підручниками відбувається безпосередньо через Київ”.
Після спілкування з людьми, які займаються розповсюдженням підручників у нашій області, Сергій Паладійчук переконався, що за останні 8-10 років цьогорічна ситуація є найгіршою. Тому, на його думку, досить жорстку позицію має зайняти управління освіти Рівненської обласної державної адміністрації.
Можливо, навіть, було б доречним, звернення до Кабінету Міністрів України та до інших структур, які відповідають за забезпечення учнів підручниками.
Голова бюджетної комісії зазначив: “На рівні школи, хотів би звернутися до вчителів із проханням зрозуміти ситуацію і всіма можливими способами намагатися компенсувати відсутність підручників іншими методами навчання”.
Сергій Богданович розуміє, що це не вирішить проблеми, але, на його думку, цим принаймні можна буде не втратити інтерес учнів до тих чи інших дисциплін.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору