Рівне:

Створення та просування сайтів

Через 8 років переховувань зловмисника екстрадовано до України

Івано-Франківська область 06-кві, 2012, 11:099 prov 939
Днями до Івано-Франківська під конвоєм доправлено 31-річного мешканця Снятинського району, котрий переховувався від слідства майже 8 років. Практично увесь цей час чоловік перебував на території іншої держави, куди виїхав одразу після вчинення пограбування свого знайомого. Того дня троє чоловіків підстерегли подружжя, бризнули в обличчя сльозогінний газ та відібрали 6 тисяч 200 доларів США. Саме таку суму грошей зловмисники повинні були віддати за покупку нового автомобіля. Закривши всі свої питання, розбійники втекли за кордон, повідомляють з СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Першочергові оперативно-розшукові заходи на той час результатів не дали, однак у процесі розслідування кримінальної справи міліціонерам Снятинського райвідділу міліції вдалося встановити одного із зловмисників, причетних до пограбування. Щоправда, відразу ж з’ясувалося, що прикарпатець перебуває за кордоном. Його оголосили у міжнародний розшук, відтак чоловіка розшукували працівники Інтерполу. У лютому минулого року до правоохоронців Івано-Франківщини надійшла інформація про місто, в якому розшукуваний проживає. Коли ж місцева поліція отримала відповідні документи про те, що чоловік обґрунтовано підозрюється у вчиненні тяжкого злочину і українським судом йому обрано міру запобіжного заходу – арешт, зловмисника вирішили відправити на батьківщину.
Нині він утримується під вартою. Згідно з санкціями ч.3 статті 186 «Грабіж» Кримінального кодексу, зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.
Правоохоронцям стало також відомо, що з минулого року чоловік почав оформлювати документи на право легального проживання в одній із зарубіжних країн. Там перебуває його матір і дружина.


Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору