Рівне:

Створення та просування сайтів

Вісімнадцять держслужбовців змагалися за звання найкращого

Рівненська область 06-кві, 2012, 14:129 prov 911
Перший тур Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» відбувся в обласному управлінні міліції. Участь у ньому взяли вісімнадцять працівників із числа державних службовців, які працюють в органах внутрішніх справ.
Змагання проводилися у двох номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст». Учасникам довелося складати комплексні тестові завдання відповідно до профілю роботи.

Вісімнадцять держслужбовців змагалися за звання найкращого


Сьогодні всі державні службовці – це особлива категорія людей. Вони представники держави, і згідно Закону України «Про державну службу» ретельно дотримуються його основних принципів - служіння народу України, демократизму і законності, гуманізму і соціальної справедливості, пріоритету прав людини і громадянина. До кожного з цих людей високі вимоги щодо професіоналізму, компетентності, ініціативності, чесності, відданості справі, персональної відповідальності за виконання службових обов'язків і дисципліни, дотримання прав та законних інтересів органів місцевого і регіонального самоврядування, підприємств, установ і організацій. Тож визначити кращого серед претендентів було не так вже й просто.
За результатами комплексного тестування перемогу і звання «Кращий керівник» здобула завідувач сектору фінансово-економічного забезпечення – головний бухгалтер ВДАІ УМВС Світлана Дацюк.
У номінації «Кращий спеціаліст» перемогу виборола провідний спеціаліст управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку УМВС Олена Шаранкевич.
З однаковою кількістю балів одразу двоє професіоналів розділили лаври почесного другого місця: провідний спеціаліст сектору фінансово-економічного забезпечення ВДАІ УМВС Людмила Бурячок Людмила та провідний спеціаліст фінансового сектору Рівненського МВ Тетяна Редько.
Третє почесте місце посіла спеціаліст СГІРФО Дубенського МВ УМВС Жанна Євтух.
Однак, не лише визнання та повагу серед співробітників отримають переможці. Скоро їм представляти нашу область у другому турі Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», який відбудеться у Києві.
Ярослав Мельничук, СЗГ УМВС/
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору