Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині молоді офіцери показали на що здатні

Рівненська область 26-лис, 2011, 16:299 prov 1 328
Щорічно напередодні відзначення Дня міліції в Управлінні внутрішніх справ України в Рівненські області проводиться конкурс серед новоспечених співробітників ОВС краю. Так, 24 листопада 64 молодих лейтенантів мали змогу позмагатись за звання кращого.
Перед початком змагань до усіх конкурсантів із настановами звернувся начальник сектору професійної підготовки УКЗ Ігор Федорчук, який наголосив на неухильному виконані вимог Присяги та Кодексу честі працівника органів внутрішніх справ.
– Постійно підвищуйте свій професійний і культурний рівень, ділові та особистісні якості, – зазначив Ігор Леонідович. – Ніколи не забувайте удосконалювати свою професійну майстерність та підтримуйте здоровий спосіб життя. Усім бажаю перемоги.
Під час проведення конкурсу співробітники СПП проводили тестування молодого персоналу з загальної профільної підготовки та за спеціалізацією кожного. Оцінювали їх знання досвідчені працівники обласного управління відповідно до напрямку роботи.
У тирі старший інспектор СПП Андрій Шевчук випробовував молодих офіцерів на уміння володіти вогнепальною зброєю. Окрім цього конкурсанти демонстрували свої дії у типових й екстремальних ситуаціях, а також «затримували» правопорушників, застосовуючи прийоми рукопашного бою.
По завершенню усіх етапів змагань для підбиття підсумків лейтенанти зібрались у актовій залі УМВС, де їх привітав начальник управління кадрового забезпечення Андрій Парницький. Він зазначив, що кожен з учасників виявив неабияку волю до перемоги та показав хороші результати, однак першість здобули найкращі.
Так, за підсумками конкурсу перше місце здобув експерт з моніторингу та інформаційного забезпечення НДЕКЦ при УМВС Олександр Луцюк. Другу сходинку посіла експерт сектору техніко-криміналістичного забезпечення роботи Рівненського райвідділу Ольга Ярмошевич, бронзу виборола старший слідчий Здолбунівського райвідділу Олена Шолудько. Диплом четвертого ступеня отримав оперуповноважений карного розшуку Рівненського міськвідділу Юрій Погорєлов, а дільничний інспектор міліції Здолбунівського РВ УМВС Роман Матвейшин зайняв п’яте місце.
Нагородження переможців конкурсу відбудеться зовсім згодом, в урочистій обстановці, за участю керівництва управління МВС України в Рівненській області.

Вікторія ІВАШИНЮТА,
СЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору