Рівне:

Створення та просування сайтів

Футбольна «Золота осінь» – у розпалі

Останні новини 05-жов, 2009, 16:489 Lobanovskiy 939
Спортивну Рівненщину охопила справжня «золотоосіння» лихоманка. Адже на стадіонах області під привітним сонечком однієї з найпрекрасніших пір року поступово запалюються нові футбольні зірочки, визначаються лідери та фіналісти. Минулої п’ятниці коло претендентів на участь від нашого краю у всеукраїнських змаганнях «Золота осінь» серед юнаків 1994-1996 років народження, які проходять за ініціативи Міністерства внутрішніх справ, звузилося з 18 команд до чотирьох. Тож, за путівку до чергового етапу, який буде проведено серед найкращих міні-футболістів західного регіону, боротимуться хлопчаки з Сарненщини, Костопільщини, обласного центру та Корецького району. Саме вони довели свою майстерність під час зональних змагань, що завершилися першого жовтня.
Про це Провінційці повідомила Марина НОНКА, ВЗГ УМВС
Зокрема, на стадіоні в Острозі розгорнулися «бої» між п’ятьма футбольними дружинами – господарів, представників Рівненського, Гощанського, Корецького та Здолбунівського районів.
– У безкомпромісній боротьбі перемогу здобула команда Кореччини, друге місце вибороли юні спортсмени з Гощі, а на третю сходинку п’єдесталу пошани піднялися гравці з Рівненського району, – розповів нашому кореспонденту старший інспектор відділу професійної підготовки управління кадрового забезпечення УМВС України в Рівненській області капітан міліції Андрій Шевчук. – 6 жовтня у Сарнах відбудуться фінальні ігри. Переможець поїде до Хмельницького.
За словами Андрія Шевчука, дані змагання проводяться під егідою Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка задля популяризації спорту та здорового способу життя у підлітковому середовищі, для покращення співпраці між населенням та працівниками міліції. Окрім цього, такі заходи дозволяють дітям відчути, що вони завжди можуть розраховувати на підтримку правоохоронних органів.
Між іншим, чимало міні-футболістів – учасників «Золотої осені» про міліцейську службу знають не з чужих слів. Приміром, у центрального захисника корецької збірної дев’ятикласника Андрія Поліщука тато – дільничний інспектор. І він також є палким прихильником шкіряного м’яча.
– Я граю в футбол років з семи, – розповів Андрій. – Мене двоюрідний брат навчив. Хоча, можна сказати, у нас сімейна династія футболістів. Щонеділі ми з татом та нашими знайомими збираємося на невеличкому футбольному полі біля будинку і шліфуємо майстерність…
На наше запитання, що дає спорт йому особисто та його одноліткам, Андрій відповів, не задумуючись:
– Принаймні, серед моїх товаришів немає жодного, хто б пішов красти, скоювати інші злочини або потрапив у якусь неприємну історію. За першої ж нагоди ми поспішаємо на стадіон або на тренування в ДЮСШ, до тренера Олександра Коваля…
У цих дітей є мрії. Кожен другий з них бажає зробити футбольну кар’єру. Звісно, міліціонери не в змозі усім подарувати такий шанс, але вони постійно докладають максимум зусиль, аби з юних мрійників виросли здорові та порядні громадяни нашої держави.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору