Рівне:

Створення та просування сайтів

Команда УМВС з кульової стрільби завжди влучає точно в ціль

Актуально 07-бер, 2012, 11:529 prov 958
Нещодавно у Рівному відбувся чемпіонат обласного центру з кульової стрільби, як Залік спартакіади серед колективів середніх спеціалізованих та вищих навчальних закладів, а також установ та організацій обласного центру. В змаганнях з даного виду спорту, що проводилися в тирі спортивного комплексу ДЮСШ № 4 прийняли участь 20 команд, до складу яких входило по п’ять спортсменів. Учасники змагань виконували спортивну вправу МГ – 2, а це три пробних та десять залікових пострілів з малокаліберної гвинтівки.
Честь УМВС України в Рівненській області захищали Ігор Савчук, Андрій Шевчук, Ігор Колода, Олександр Кузьменко та Віктор Старостенко. Збірна команда УМВС показавши належну майстерність з честю виступила на змаганнях та з результатом 437 набраних командних очок зайняла третє місце в загальному командному заліку, поступившись лише командам навчальних закладів Міжнародний економіко–гуманітпрний університет ім. академіка Степана Дем’янчука та Рівненський коледж економіки та бізнесу, які відповідно набрали 450 та 441 очок.
Слід зазначити, що в своїй групі серед команд установ та організацій, залишивши позаду команди силових структур ВПУ ДДСО МВС, військових частин А 1671, А 2798 та інших, а збірна УМВС впевнено посіла перше місце. В особистій першості наші стрілки також не залишилися без нагород. Так, Ігор Савчук з-поміж ста учасників змагань при виконанні вправи МГ - 2, з результатом 90 очок із 100 можливих піднявся на третю сходинку п’єдесталу, поступившись учаснику збірної команди МЕГУ, який зайняв перше місце лише одне очко та на рівних (за кількістю вибитих десяток) з срібним призером набрав однакову суму очок.
Варто зазначити що в цей день нашому учаснику дещо не пощастило, адже пристрілявши гвинтівку на пробній мішені, при переході на залікову Ігор Савчук перші два постріли здвоївши один в один попав сім та вісім (а це вже п’ять втрачених очок), після чого зробивши поправку та впевнено продемонструвавши належну майстерність і досвід влучно закінчив стрільбу.
Ці змагання є одним із кроків до підготовки нашої команди до чемпіонату МВС України зі стрільби з бойової зброї, який відбудеться 22-25 травня в Луганську. Збірна УМВС останні два роки поспіль показує належну майстерність та високі результати. Так, в чемпіонаті МВС України, який проходив у 2010 році в м. Запоріжжі команда зайняла п’яте, а у 2011 році набравши однакову суму поділила шосте – сьоме місце серед 29 команд УМВС в областях, Києві, Севастополі, УМВСТ та збірної команди внутрішніх військ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору