Рівне:

Створення та просування сайтів

Рятувальники посіли ІІ місце на регіональних змаганнях з плавання

Рівненська область 03-кві, 2012, 10:439 prov 990
У березні на базі дитячої юнацької спортивної школи №2 у Рівне відбулися змагання з плавання Рівненської обласної ради «Динамо», у яких взяли участь 10 команд із силових структур та військових формувань регіону. За результатами змагань збірна команда Територіального управління МНС посіла ІІ почесне загальнокомандне місце, повідомляє ТУМНС у Рівненській області.
Рятувальникам-плавцям не легко далося місце на п’єдесталі, адже змагатися довелося з кращими бійцями елітних спецпідрозділів правоохоронних органів та армійських частин. Свою майстерність нашим хлопцям довелося демонструвати в подоланні естафети на 50 метрів вільним стилем. Спортсмени МНС упевнено йшли до перемоги, долаючи сильних супротивників, поступившись у фіналі лише на секунду, збірній команді офіцерів четвертого територіального вузла урядового зв’язку.
В особистому заліку друге місце посів заступник начальника аварійно - рятувального загону спеціального призначення підполковник служби цивільного захисту Олександр Костюк, а інспектор центру пропаганди лейтенант служби цивільного захисту Олександр Замай - третє. Увійшов до п’ятірки кращих і помічник начальника чергової зміни оперативно-координаційного центру майор служби цивільного захисту Ігор Політика. Традиційно капітаном команди рятувальників був начальник сектору професійної підготовки майор служби цивільного захисту Володимир Синіцкий.
Результати, що показали наші спортсмени, не поступаються досягненням їх досвідчених колег з правоохоронних органів. В басейні хлопці виступали на рівні майстрів спорту, відтак перспектива нових досягнень та рекордів цілком реальна. Тому хотілося б побажати спортсменам-рятувальникам ще більших звершень і заслужених перемог.


Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору