Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські міліціонери — найкращі гирьовики краю

Спорт 18-кві, 2012, 17:389 prov 1 809
Змаганнями з гирьового спорту серед колективів фізичної культури правоохоронних структур області продовжилась «Динаміада-2012» Рівненської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України. Наприкінці березня команди вже змагалися у плаванні. Цього разу відбувся другий етан із запланованих десяти.
Рівненські міліціонери — найкращі гирьовики краю

На старт змагань цього дня вийшли спортсмени з дев’яти команд-учасниць. Приємно, що в них співробітники управління внутрішніх справ стали зразком для наслідування. У шести вагових категоріях представники команди УМВС України в Рівненській області вибороли п’ять призових місць: два золота та три бронзи. Згодом це стало запорукою перемоги у загальному заліку.
За результатами запеклої та наполегливої боротьби друге місце посіла команда четвертого територіального вузла урядового зв’язку, третє – управління МНС Рівненщини.
Загалом усі колективи фізичної культури правоохоронних органів та військовослужбовців показали високий рівень підготовки до силових вправ з гирями. Не менш вагомих результатів очікуємо вже у травні, адже саме тоді відбудеться черговий етап «Динаміади-2012» — змагання з кульової стрільби.

Віктор КАХОВСЬКИЙ, заступник голови Рівненської обласної організації ФСТ «Динамо» України

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору