Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 06-лип, 2006, 10:199 prov 1 209
РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА
Першого липня стартувала найпопулярніша в світі велобагатоденка “Тур де Франс”. Після прологу та двох етапів у загальному заліку рівнянин Сергій Гончар посідає дев’яте місце.

* * *
Триває чемпіонат області з футболу. У неділю відбулися матчі десятого туру. Лідер змагань оржівський “ОДЕК” вдома переграв рівненський “Хімік” 2:0 і продовжує очолювати турнірну таблицю чемпіонату. Підопічні Григорія Шаламая у десяти матчах набрали 28 очок. Результати матчів: “Маяк” (Сарни) — “Енергія” (Володимирець) — 4:0, “Случ” (Березне) — “Ізотоп” (Кузнецовськ) — 1:0, “Волинь-Цемент” (Здолбунів) — “Варіант” (Кузнецовськ) — 4:0, “ОДЕК” (Оржів) — “Хімік” (Рівне) — 2:0, “Водник” (Рівне) — “Горинь” (Дубровиця) — 2:0, “Полісся” (Рокитне) — “Сокіл” (Радивилів) — 0:0.
Окрім цих матчів, були зіграні перенесені зустрічі: “Ізотоп” — “Волинь-Цемент” — 0:2, “ОДЕК” — “Сокіл” — 2:1. На другому місці “Волинь-Цемент” — 20 очок після 11 ігор, по 19 очок у “Маяка” (10 ігор) та “Ізотопа” (11).

* * *
Андрій Скварук посів друге місце на Кубку Європи в іспанському місті Малізі. Рівнянин метнув молота на 78,71 метра, що на 60 см менше, ніж у переможця змагань Шимона Жіолковського з Польщі. Ще один наш земляк Вадим Слоболенюк у бігу на 3000 метрів з перешкодами виборов четверте місце. У командному заліку збірна Україна посіла п’яте місце.

* * *
Рівненські велосипедисти здобули право виступати на чемпіонаті України після чемпіонату України з велоспорту-шосе у Білій Церкві. Майстер спорту України Ольга Полховська посіла четверте місце в індивідуальній гонці з роздільним стартом, а Дмитро Чужда став четвертим в індивідуальній гонці серед спортсменів віком до 23 років. За результатами змагань, до складу збірної команди України для участі в чемпіонаті Європи, який відбудеться в Голландії, зарахований і Анатолій Каштан.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору