Рівне:

Створення та просування сайтів

“Волинь-Цемент” загальмував

Спорт 23-чер, 2005, 12:419 prov 1 417
Лихоманить останнім часом здолбунівську команду. Після двох поспіль поразок “Волинь-Цемент” не зміг здолати одного з аутсайдерів чемпіонату області з футболу у першій лізі – рівненський колектив “Верес-2” – 2:2. Втрата дорогоцінних очок коштувала для здолбунівчан верхніх щаблів турнірної таблиці, які вони розміняли на середину. Тим часом оржівський “ОДЕК” набирає хід і громить своїх суперників. Черговий “скальп” підопічні Григорія Шаламая зняли у Радивилові у місцевого “Сокола” – 0:3.
Взагалі у чемпіонаті команди розділилися ніби на дві групи. У верхній частині боротьбу за нагороди ведуть сім колективів. Втратою очок однієї команди відразу можуть скористатися суперники. Зараз лідирує оржівський “ОДЕК” і навряд чи кому вдасться наздогнати чемпіонів – 17 очок. На три менше – у Кузнецовського “Ізотопа”, 13 – у сарненського “Маяка” і гра в запасі. По дванадцять очок у рівненських команд “Водник” та “Хімік”, по десять – у “Лісовода” та “Волинь-Цемента”. В нижній частині п’ять команд ведуть боротьбу за право залишитися у першій лізі.
Результати решти ігор: “ЕПМ” (Кузнецовськ) – “Маяк” (Сарни) – 1:3, “Ізотоп” (Кузнецовськ) – “Лісовод” (Дубровиця) – 5:3, “Хімік” (Рівне) – “Водник” (Рівне) – 1:3, “Полісся” (Рокитне) – “КамАЗ-Агро” (Острожець) – +:-.
Тим часом відбулися зміни у другій лізі: “Олімп” (Сарни) – ФК “Острог” – 1:0, “Сокіл-Північ” – “Будівельник” (Кузнецовськ) – 3:0, “Челсі” (Гоща) – “Енергія” (Володимирець) – 2:1, “Штурм-КОЛІСП” – “Хлібороб” (Богдашів) – 0:0, “Случ” (Березне) – “Гутник” (Рокитне) – 2:1.
Не відстають у боротьбі і молоді футболісти – у першості області серед юнаків в обох зонах перше місце ділять по дві команди:
Південна зона: “Верес-2” – “Хімік” – 4:0, АФК “Дубно” – “ДЮСШ” (Оженіно) – 5:0, “Волинь-Цемент” – “Водник” – 3:2, “Сокіл” – “ОДЕК” – 0:3. По тринадцять очок у колективів АФК “Дубно” та “Волинь-Цемента”.
Північна зона: “ЕПМ” – “Маяк” – 0:4, “Енергія” – “Случ” – 8:0, “Горизонт” – “Полісся” – 2:1, “”Ізотоп” – “Лісовод” – 2:0. По п’ятнадцять очок у володимирецької “Енергії” та кузнецовського “Ізотопа”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору