Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 04-травня, 2006, 11:479 prov 897
Завершився третій чемпіонат аматорської баскетбольної ліги Рівненщини. Апогеєм свята баскетболу стали матчі за третє та перше місця. Спочатку на майданчик спортзалу технікуму технологій та дизайну вийшли претенденти за бронзу — дві сарненські команди. У впертій боротьбі перемогу святкували спортсмени ”Будсервіса” над БК ”Сарни” — 92:78. А потім був захоплюючий поєдинок між університетом ”Україна” та ”Європейським університетом”. Захоплюючий двобій тримав глядачів у напруженні до останньої секунди. Перемогу і Кубок отримали баскетболісти ”України” — 76:66. Після завершення фінальної гри оргкомітет нагородив команд-учасниць, кращих спортсменів.
У першій лізі перемогу святкували баскетболісти БК ”Реноме”, серед жінок — ”Галактик Тур”.

* * *
У сімнадцятому турі чемпіонату України з футболу у другій лізі рівненський “Верес” приймав команду із Щасливого “Княжа”. Дев’яносто хвилин гри не виявили переможця — нічия 0:0.
Результати решти ігор: “Боярка-2006” — “Карпати-2” — 0:2, “Нива” — “Чорногора” — 1:1, “Буковина” — “Нафтовик” — 2:0, МФК “Житомир” — “Житичі” — -:+, “Десна” — “Рава” — 2:0.
Після 19 ігор продовжує впевнено лідирувати чернігівська “Десна” — 55 очок. “Верес” посідає дев’яту сходинку турнірної таблиці — 23 очки. Вчора наша команда зустрічалася із сусідом (8 місце – 29 очок) — київською “Оболонню-2”.

* * *
У суботу стартував чемпіонат області з футболу у першій лізі. У шести матчах не було зареєстровано жодної нічиї, що говорить про безкомпромісність з першого туру змагань. Господарі перемогли у п’яти матчах і лише в одному — гості:
”Случ” — ”Маяк” — 2:0, ”Волинь-Цемент” — ”Енергія” — 1:0, ”ОДЕК” — ”Ізотоп” — 3:2, ”Варіант” — ””Водник” — 1:3, ”Горинь” — ”Полісся” — 1:0, ”Сокіл” — ”Хімік” — 2:0.

* * *
У Швейцарії пройшла 60-та п’ятиденна велогонка “Тур де Романді”. Заключний етап змагань довжиною у 20 кілометрів 400 метрів рівнянин Сергій Гончар подолав з п’ятим результатом. Від переможця, яким став австралієць Аванс Кадел, його відділили 49 секунд. У загальному заліку Гончар посів 49 місце.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору