Рівне:

Створення та просування сайтів

“ВЕРЕС” ВІДПОЧИВАВ

Спорт 06-жов, 2005, 12:079 prov 924
У п»ятницю та суботу відбулися матчі восьмого туру чемпіонату України з футболу у другій лізі.
За календарем, рівненський “Верес” пропускав його (оскільки “Сокіл” Бережани знявся із змагань), але це не завадило нашій команді залишитися на четвертій сходинці турнірної таблиці. У доробку підопічних Рамана Лаби після семи ігор 12 очок, стільки ж у київської “Оболоні-2”.
Продовжує безпрограшну серію чернігівська “Десна”. Перемігши вдома тернопільську “Ниву” 4:2, “деснянці” очолюють турнірну таблицю – 19 очок після семи ігор. На одне відстає “Рава”. Саме з футболістами з Рави-Руської дев»ятого жовтня вдома гратиме “Верес”.
Головний тренер “Вереса” Роман Лаба:
– У нас попереду важкі матчі. Три гри у чемпіонаті ми проведемо з командами, які знаходяться у горі турнірної таблиці. До того ж в пам»яті ми тримаємо кубкову гру з вищолігівським колективом “Металург” Запоріжжя. Головне буде налаштувати хлопців на бій. Ми поступаємося супернику у майстерності, але це компенсуємо самовіддачею та бажанням перемогти.
Результати ігор: “Оболонь-2” – “Карпати-2” – 1:0, “Княжа” – “Нафтовик” – 0:1, “Житичі” – “Чорногора” – 1:1, “Рава” – “Освіта” – 2:0, “Десна” – “Нива” – 4:2, “Факел” – “Буковина” – 1:1, “Динамо-3” – МФК “Житомир” – 2:1.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору