Рівне:

Створення та просування сайтів

Безпрограшну серію перервано

Спорт 22-вер, 2005, 12:319 prov 1 379
У черговому, шостому турі чемпіонату України з футболу у другій лізі рівненський “Верес” перервав свою безпрограшну серію з п»яти матчів. Сталося це у Житомирі, де підопічні Романа Лаби зустрічалися з місцевою командою “Житичі”.
Впродовж усього матчу на футбольному полі точилася рівна боротьба. Команди створили досить гольових моментів, аби відзначитися. На жаль, господарі краще скористалися своїми можливостями. З кількох штрафних, які були призначені у бік воріт “Вереса”, вони скористалися двома.
Спочатку Ігор Комар, а потім Едуард Багіров вразили ворота Андрія Сікальського. Були у першому таймі моменти і у рівненських футболістів, але вони ними не скористалися.
Після перерви “Верес” активізувався і господарям довелося більше захищатися. Героєм гри міг стати Тарас Лебединський. Впродовж двох хвилин він мав нагоди відзначитися. Але в обох випадках йому забракло влучності. В першому випадку воротар господарів піймав м»яч, у другому – від його рук потрапив у поперечину. Не влучив у ворота Андрій Федорчук після виходу один на один з воротарем “Житича”. Фінальний свисток головного арбітра матчу зафіксував першу поразку “Вереса” у сезоні – 2:0.
Як сказав головний тренер “Вереса” Роман Лаба, знову команду підвела реалізація гольових моментів:
– Якби забили бодай один гол, все могло б піти по-іншому. Здається, все гравці роблять правильно, але коли доходить до завершального удару, десь зникає впевненість. Зараз команда готується до кубкової гри з вищолігівською командою “Закарпаття” з Ужгорода. Ми маємо проходити далі.
Після програшу наша команда опустилася на шосту сходинку турнірної таблиці. У доробку рівнян дев»ять очок. Лідирує у чемпіонаті чернігівська “Десна” – п»ятнадцять очок з п»ятнадцяти можливих.
Чергову гру “Верес” проведе вдома 25 вересня проти київської “Оболоні-2”.
Результати решти ігор: “Оболонь-2” – “Освіта” – 1:1, “Княжа” – “Чорногора” – 3:1, “Нафтовик” – “Карпати-2” – 1:2, “Рава” – “Буковина” – 1:0, “Десна” – МФК “Житомир” – 5:0, “Факел” – “Динамо-3” – 4:1.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору