Рівне:

Створення та просування сайтів

Розпочали за здравіє...

Спорт 20-лис, 2008, 15:499 prov 1 028
У черговому турі чемпіонату України з футболу у другій лізі рівненський “Верес” завітав до Бородянки, де зустрівся із місцевою командою “Оболонь-2”. У першому колі підопічні Миколи Філіна досить впевнено розібралися із суперником вдома — 2:0. З огляду на турнірне становище — господарі перебувають на дні турнірної таблиці — здавалося, що й на виїзді проблем у рівнян не повинно виникнути.
Початок поєдинку підтвердив це. Рівняни заволоділи ініціативою, наслідком якої став гол в середині першого тайму. Михайло Сергійчук з передачі Михайла Тивончука змінив рахунок на користь гостей. Йшла двадцята хвилина. На жаль, господарям вдалося переломити хід матчу. Через чотирнадцять хвилин оболонці скористалися неузгодженістю захисників та воротаря „Вереса” і зрівняли рахунок. Після перерви пішла рівна боротьба. Обидві команди мали можливість відзначитися. На жаль, переможний гол забили господарі на 84 хвилині. Фінальний свисток зафіксував перемогу „Оболоні-2” — 2:1.
Микола Філін, головний тренер „Вереса”:
— В цілому про матч — команда провела нормальну гру. Зустріч пройшла в обопільних атаках. Ми були зобов’язані провозити очки. На жаль, через власні помилки заробили поразку. Самі себе покарали. Готуємося до заключної домашньої гри у нинішньому році. Прикро, але через травму не зможе нам допомогти Михайло Сергійчук, який набрав хорошу фізичну форму.
Залишившись із 24 очками, ”Верес” опинився на восьмій сходинці турнірної таблиці. Лідирує ”Дніпро” (Черкаси) — 42 пункти.
Результати решти ігор: ”ЦСКА” — ”Дніпро” — 0:1, ”Буковина” — ”Карпати-2” — 0:0, ”Арсенал” — ”Рось” — 1:1, ФК ”Коростень” — МФК ”Миколаїв” — 2:1, ”Поділля-Хмельницький” — ”Бастіон” — 2:3, ”Єдність” — ”Нафком” — 3:2, ”Нива” (В) — ”Княжа-2” — 1:0.
У п’ятницю „Верес” приймає „Єдність”. Початок гри о 13 годині.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору