Рівне:

Створення та просування сайтів

П'яний молодик взявся доводити свою правоту за допомогою пістолета

Івано-Франківська область 18-кві, 2012, 18:119 prov 1 050
У Калуському районі Івано-Франківської області близько десятої години ранку на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в охоронюваному кафе у селі Вістова. На місце спрацювання тривожної сигналізації негайно було направлено наряд групи затримання Державної служби охорони.
Через лічені хвилини працівники групи затримання прибули на місце події та помітили, що біля центрального входу до кафе стоїть якийсь чоловік і тримає в руках схожий на зброю предмет. Працівники ДСО відреагували як того вимагає стаття 15 Закону України ”Про міліцію” – дістали табельну вогнепальну зброю і наказали чоловікові негайно покласти свій пістолет на землю. Натомість невідомий кинувся навтьоки. За хвилину працівники ДСО затримали його біля одного з автомобілів на автостоянці неподалік від кафе.
Як стало відомо згодом, того вечора чолов’яга був на святкуванні дня народження свого товариша. За сусіднім столиком сиділи чоловіки, які теж були напідпитку. Через деякий час між цими двома компаніями виникла суперечка – нібито хтось з одного столу закинув лайливе слівце на адресу компанії за іншим столом. За мить між відпочивальниками виникла бійка, в ході якої пролунали постріли. Переживаючи за життя персоналу та відвідувачів, адміністратор закладу негайно натиснула на тривожну кнопку.
На місце події відразу було викликано слідчо-оперативну групу Калуського райвідділу міліції. Невідомого, який стріляв у кафе та двох чоловіків із іншої компанії, було затримано працівниками ДСО та передано оперативній групі для прийняття подальшого вирішення по даному факту та притягнення винних до відповідальності. Триває слідство.
Про це Провінційці повідомили з УДСО при УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору