Рівне:

Створення та просування сайтів

КНОПКА "ТЕРМІНОВОГО ВИКЛИКУ МІЛІЦІЇ" ДОПОМОГЛА ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ ЛЮДИНИ

Івано-Франківська область 31-лип, 2012, 09:309 prov 1 232
Днями в м. Івано-Франківську на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації із магазину «Продукти» на одній з вулиць міста, який перебуває під охороною. На місце спрацювання тривожної кнопки відразу було направлено наряд групи затримання УДСО.
Через кілька хвилин працівники ДСО прибули на місце події, де до них відразу підійшла продавець мінімаркету, яка вказала на п’яного чоловіка, який лежав на сходовому майданчику магазину. Працівники ДСО почали будити чолов’ягу, але побачивши, що той не реагує, міліціонери негайно викликали карету швидкої допомоги. Пізніше стало відомо, що таким чином вони врятували людині життя. Насправді чоловік присів на сходи магазину, бо йому стало погано, пізніше лікарі діагностували у нього серцевий напад.
Подібна ситуація сталася на вулиці Залізничній. Тривожну кнопку натиснула працівниця кафе на прохання одного з відвідувачів. На виклик виїхали працівники групи затримання УДСО в Івано-Франківській області. Виявилося, що перехожий побачив бійку, де сили були нерівними, бо в хід «пішов» шматок арматури, але встрявати в сутичку побоявся. Бійка тривала з пів години і ніхто з оточуючих не наважився втрутитися. Як то кажуть - моя хата з краю. Але раптом перехожий, проходячи повз кафе, побачив наліпку «Терміновий виклик міліції» і негайно попросив персонал закладу скористатися тривожною кнопкою.
Затриманих правопорушників працівники міліції доставили доПасічнянського райвідділу УМВС в Івано-Франківській області для з’ясування обставин події та притягнення винних до відповідальності.
Ступінь тяжкості більшості злочинів та правопорушень можна з’ясувати тільки на місці події. Тому, правоохоронці знову повідомляють, що «Терміновий виклик міліції» - це перш за все захист для будь-кого. Викликати правоохоронців може кожен пересічний громадянин, який став свідком чи потерпілим внаслідок правопорушення.
Про це Провінційці повідомили з УДСО при УМВС України
в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору