Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 05-кві, 2007, 17:529 prov 1 200
Що новенького?




БЕРЕЗНЕ

До кінця нинішнього року у місті планують завершити будівництво станції знезалізнення води. Як повідомив головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального та водного господарства Березнівської райдержадміністрації Микола Дричук, для цього уже виділено державні кошти. За словами пана Миколи, на сьогодні у Березному в аварійному стані знаходиться напірний каналізаційний колектор КП “Березневодоканал”, також не вирішеним залишається питання заміни старого трубопроводу водопровідних мереж міського водогону на новий.



ДУБРОВИЦЯ

Підпільну ґуральню виявили наприкінці минулого тижня податкові міліціонери Рівненщини в будинку мешканки міста Дубровиці. В ґуральні виготовляли горілку популярних марок. На пляшки приклеювали підроблені марки акцизного збору. За попередніми даними, горілка реалізовувалася, здебільшого, на місцевих ринках. Як кажуть експерти, її вживання може становити небезпеку життю та здоров‘ю громадян. Знаряддя виготовлення підпільної горілки вилучені. Вони слугуватимуть доказом у порушеній кримінальній справі.



ЗАРІЧНЕ

Італійська асоціація «PROGETTO MARSUPIO-ONLUS» опікується дітьми з села Морочне Зарічненського району. Впродовж кількох останніх років діти під час літніх канікул відпочивають і оздоровлюються в італійських родинах. Голова асоціації Анжело Маттеуччі планує облаштувати у Морочному молодіжний центр для дітей з комп’ютерним клубом та спортзалом. Представники влади запропонували італійцю приміщення для реалізації цього доброчинного задуму.



РІВНЕ

Додаткових 60 тисяч гривень отримають цього року спеціалізовані загальноосвітні школи-інтернати та заклади для дітей з вадами розвитку Рівного. Для цього знімуть 25 тисяч гривень з коштів, передбачених на дошкільні заклади міста та 35 тисяч — на загальноосвітні школи. Такий перерозподіл на останній сесії міськради було здійснено за зверненням міського управління освіти.



САРНИ

Центр для мам має намір найближчим часом організувати в місті Сарни влада Рівненщини. Про це повідомив заступник голови Рівненської ОДА з гуманітарних питань Олег Торкунов. За його словами, центр обслуговуватиме породіль з поліської зони, де рівень народжуваності є вищим, ніж у інших районах Рівненщини. Необхідність такого центру пов‘язана ще й з тим, що поліські райони краю найбільше постраждали від аварії на ЧАЕС і діти тут потребують посиленої медичної допомоги.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору