Рівне:

Створення та просування сайтів

Від вибуху у кафе постраждало16 осіб

Україна і світ 05-кві, 2007, 17:539 prov 1 026
Україна і світ

Коротко

Від вибуху у кафе постраждало16 осіб

Внаслідок вибуху на території ялтинського кафе «Динамо» постраждало 16 осіб, 13 із них госпіталізовані в Лівадійську лікарню. Нагадаємо, що вибух пролунав 1 квітня близько 17:20 на місцевому овочевому ринку.

Як повідомили в прес-службі Головного управління МНС України в АРК, п’ять осіб, госпіталізованих у лікарню, є жителями Азербайджану, троє – Туреччини, п’ятеро осіб – жителі України. Наразі троє громадян Азербайджану, українець і підданий Туреччини знаходяться у важкому стані.

“Троє осіб, серед яких і восьмирічна дитина, отримали легкі травми і від госпіталізації відмовилися”, – повідомляється у заяві МНС Криму.

Пожежа була локалізована за 38 хвилин. За попередніми даними, вибух відбувся через порушення техніки безпеки під час експлуатації газового балона. На місці події проводиться розслідування.



Китайський гід поранив туристів

У популярному туристичному містечку Ліцзян на південному заході Китаю божевільний гід поранив ножем двадцятьох людей. Серед потерпілих є двоє дітей, які знаходяться в критичному стані. Нападника вдалося затримати на місці злочину. Двадцятип’ятирічний екскурсовод супроводжував туристичну групу із сорока осіб у стародавньому кварталі.

За даними поліції, гід посварився з колегою з турагентства і зненацька накинувся на оточуючих з ножем у руці. Серед постраждалих іноземців немає.

Розташований в оточенні мальовничих гір Ліцзян є одним із найпривабливіших для туристів міст у Китаї. Він занесений до списку об’єктів світової культурної спадщини ЮНЕСКО.



У Мінську голий

чоловік увірвався до церкви

Прокуратура Мінська порушила кримінальну справу щодо місцевого жителя, який голим увірвався до православної церкви з викраденою дитиною на руках.

Півторарічну дитину чоловік викрав у сусідки. Він вимагав від священика провести над дитиною обряд очищення. Парафіяни викликали міліцію. Затриманого відправлено на лікування до Республіканської клінічної психіатричної лікарні. Матеріали кримінальної справи передадуть до суду, що буде приймати рішення щодо затриманого, зокрема, щодо необхідності його примусового лікування в психіатричній клініці.

Коментуючи цей факт, у правоохоронних органах зазначили, що “навесні збільшується число заяв, пов’язаних з неадекватною поведінкою осіб, які мають особливості психічного розвитку”.



Московські ринки спорожніли на третину

Після вступу в силу з першого квітня постанови уряду Росії про заборону торгівлі на ринках мігрантам у Москві не відкрилося більше третини торговельних точок, а в деяких регіонах на ринках були порожніми до 80% місць.

У мерії Москви заявили, що з січня по березень кількість роботодавців, які залучають іноземців, скоротилося на 27%, а самих іноземців стало менше на третину. На думку експертів, близько половини мігрантів будуть змушені повернутися на історичну батьківщину, а інші змінять рід діяльності (постанова не забороняє їм перекваліфікуватися у вантажників або охоронців) чи стануть на чергу на одержання громадянства.

Як повідомлялося, 15 листопада 2006 року після вимоги президента РФ Володимира Путіна “захистити корінне населення країни” уряд прийняв постанову, яка забороняє іноземцям працювати продавцями в сфері роздрібної торгівлі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору