Рівне:

Створення та просування сайтів

Аналіз активності потенційних кандидатів до Верховної Ради від Рівненської області у червні

Головна 11-лип, 2012, 00:439 prov 1 361
У червні потенційні кандидати до Верховної Ради від Рівненської області організовували концерти, пригощали виборців морозивом, роздавали солодощі та грошові винагороди.
Аналіз активності потенційних кандидатів до Верховної Ради від Рівненської області у червні

З наближенням виборчої кампанії потенційні кандидати від Рівненської області продовжують активно здійснювати агітаційні заходи, спрямовані на збільшення пізнаваності серед мешканців відповідних округів.
У червні потенційні кандидати активно розміщували іміджеві матеріали у місцевих ЗМІ, проводили концерти, займалися благодійністю та долучалися до організації відзначення святкових та пам’ятних подій.
Благодійність, як основний елемент передвиборчої агітації, найчастіше застосовують Василь Яніцький та Данило Корилкевич. За декілька місяців до офіційного старту виборчої кампанії вони започаткували благодійні фонди, які зараз активно працюють. Благодійний фонд «Наш Край», який очолює потенційний кандидат по виборчому округу №155 Василь Яніцький, до Дня захисту дітей провів у Рокитному святкове дійство для сиріт, малозабезпечених і дітей, що опинилися у скрутних життєвих обставинах з усього району. Під час заходу Василь Яніцький вручив усім 170 учасникам солодощі. Подарунки також отримали більш 50 вихованців Рокитнівської музичної школи, які взяли участь у заході.
Фонд «Любіть Україну», головою якого є потенційний кандидат по виборчому окрузі №154 Данило Корилкевич, організував свято села у населеному пункті Вишневому Демидівського району. Організовано ряд конкурсів для дітей району. Їх переможці отримали від фонду «Любіть Україну» грамоти та продуктові пакети. Сім команд, які пройшли до фіналу Здолбунівського районного фестивалю культурно-дозвілевих комплексів, отримали грошові премії та грамотами.
За ініціативи фонду «Любіть Україну», п’ятого червня у місті Дубно та 24 червня у Радивилові відбулися концерти гурту «Чорні черешні».
У червні концерти відбувалися також і за підтримки інших потенційних кандидатів. В Острозі, до Дня міста відбувся концерт за участі народних артистів України – Степана Гіги та Сашка Невже. Захід відбувся за фінансової підтримки потенційного кандидата по виборчому окрузі №153, першого заступника голови Рівненської ОДА Анатолія Юхименка.
Степан Гіга представляє спонсора святкування Дня міста в Острозі, потенційного кандидата на виборах 2012 року Анатолія Юхименка.
Під час урочистостей, використавши своє службове становище, потенційний кандидат розповів мешканцям міста про короткострокові та довгострокові плани розвитку Острога. До дня міста в Острозі встановлено біл-борди з надписом: «Святкування Дня міста відбувається за підтримки Анатолія Юхименка».
До дня міста у Сарнах відбувся концерт за участю відомого українського гурту «Мандри» та рівненського співака і композитора Сашка Невже. Захід проведено за фінансової підтримки потенційного кандидата від об’єднаної опозиції по виборчому округу №156, лідера фракції ВО «Батьківщина» у Рівненській обласній раді Миколи Кучерука. Ще один потенційний кандидат по виборчому окрузі №156, народний депутат України Микола Шершун під час святкування Дня міста у Сарнах вручив подяки та подарунки 13 мешканцям, які своєю наполегливою і відданою працею на благо та процвітання рідного міста, заслужили шану та повагу земляків. Разом з грамотами нагородженим вручали конверти з банківськими картками.
Народний депутат Микола Шершун привітав 13 мешканців Сарн грамотами та банківськими картками.
Генеральний директор ПП «Агро-Експрес-Сервіс», потенційний кандидат по виборчому округу №154 Сергій Костючко 17 червня взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення 361-річниці Берестецької битви (с. Пляшева, Радивилівського району). За підтримки підприємства організовано козацький табір, у якому відбувалися культурно-мистецькі заходи, спортивні змагання, народні забави, а також, частування учасників українською національною кухнею.

На урочистостях з нагоди річниці Берестецької битви, від імені потенційного кандидата об’єднаної опозиції Валентина Королюка всіх бажаючих пригощали кулішем. 24 червня, під час концертної програми до Дня молоді у Здолбунові, від імені пана Королюка пригощали морозивом мешканців Здолбунова.

Не обійшлося на святкуванні річниці Берестецької битви й без політичних провокацій. Поскандалили голова обласної організації ВО «Батьківщина», нардеп Юрій Прокопчук та нардеп-БЮТівець Володимир Бондаренко з головою обласної організації УНП Світланою Ніколіною щодо першочергового права на виступ. Незадоволеним був і кандидат в депутати від «об’єднаної опозиції» Валентин Королюк.
Нардеп Юрій Прокопчук вимагає від Світлани Ніколіної права на перший виступ.
Потенційний кандидат по виборчому окрузі №153, зять Віктора Ющенка Олексій Хахльов акцентував увагу на розміщенні іміджевих матеріалів у місцевих ЗМІ. Подібної тактики також дотримували Олег Червонюк, який може балотуватися по виборчому окрузі №152 та Юрій Вознюк (ВО №153). У червні розпочав роботу окружний виборчий штаб кандидата від об’єднаної опозиції Юрія Вознюка. Потенційний кандидат від об’єднаної опозиції по виборчому окрузі №152 Олег Осуховський у червні активно долучався до організованих опозиційними силами акцій протесту та мітингів.

Прес-центр
Громадянська мережа ОПОРА
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору