Рівне:

Створення та просування сайтів

Матері проводять нічні сторожі біля дрогобицького міськвідділу міліції

Львівська область 02-сер, 2012, 17:199 prov 1 499
Чотирьох учасників мирної акції без будь-якої причини та вини було затримано міліцією на замовлення місцевої влади та проводу УГКЦ.
1 серпня 2012 року у Дрогобичі ГО „Покров Богородиці” та громадськістю Дрогобича було заплановано проведення мирної молитовної акції з нагоди святкування річниці хрещення Київської Русі князем Володимиром.
Повідомлення про проведення мирної молитовної акції було наперед зареєстровано у Міській раді.
На замовлення проводу УГКЦ Дрогобицька Міська рада через Тараса Метика та Євгена Шильника дали наказ міліції, а саме п. Павуку, привести провокаторів для зірвання цієї мирної акції.
Провокатори всіляко перешкоджали мирному проведенню акції, знущалися над учасниками акції, нищили їхній інвентар – озвучувальну техніку та транспаранти. Мирним учасниками акції завдано фізичної та моральної шкоди.
Міліція на це спокійно дивилася і замість того, щоб зупинити ці беззаконні дії провокаторів, забрала безневинних хлопців.
Чотирьох учасників акції без будь-якої причини було затримано міліцією з грубим порушенням процедури затримання, одного з них забрали ще до початку молитовного заходу. Двоє хлопців знаходяться під арештом дотепер.
“Пропала дитина, ніхто не каже, де мій син зараз є.. Зв’язку з ним нема.. Ніхто нічого не знає.. Я цілу ніч не спала.. Серце розривається від такої несправедливості..” – крізь сльози говорить мама потерпілого.
Жоден із затриманих - закону не порушував. Із жертв та потерпілих роблять злочинців.
Це просто неймовірно, як ввечері у неробочий час за 30 хв. (!) після безпідставного затримання був проведений суд із брехливим протоколом та неправдивими свідченнями під диктовку.. Відчуття повної безкарності урядовців.
Просимо Вас, шановні журналісти, донести до громадськості таке беззаконня міліції, яке відбувається під сильним тиском та безпосереднім впливом місцевої влади та проводу УГКЦ.

Просимо Вас втрутитися та допомогти визволити наших безневинних синів!

Від імені матерів потерпілих –

п. Марія (098) 9665705
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору