Рівне:

Створення та просування сайтів

У Коростені 15-річний парубок намагався передати до тюрми марихуану та опій

Житомирська область 12-сер, 2012, 11:479 prov 796
Неповнолітнього кур’єра з марихуаною та ацетильованим опієм працівники міліції затримали пізнього вечора. Хлопець саме намагався перекинути через високу огорожу установи виконання покарань загадковий пакунок. Втім, про його вміст оперативники карного розшуку уже здогадувались.
Події розгортались у м. Коростені, поблизу території однієї з виправних колоній, розташованих на околиці райцентру. Постать поблизу паркану оперативники помітили давно, хоча незнайомець, рухаючись, намагався триматись у тіні. Він йшов уздовж паркану й ніби шукав якісь орієнтири. Врешті зупинивсь та дістав щось з кишень. Перша спроба перекинути якусь річ через огорожу виявилась невдалою.
Наступну - оперативники попередили та затримали невідомого. Щоправда, він виявився їм знайомим. 15-річного парубка працівники карного розшуку уже затримували буквально декілька днів тому на вулицы райцентру. Тоді у нього вилучили поліетиленовий пакет з порошком, за зовнішними ознаками, метадоном, близько 2 грам.
Цього разу невеличкий пакунок у його руках виявився медичною грушою. Її вміст з’ясовував уже експерт слідчо-оперативної групи Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області, яка була викликана на місце події. Усередині груші містився пакет із окремо розфасованими на дози наркотичними засобами, близько 50 грам марихуани та ацетильованого опію.
Затриманий хлопець пояснив, що не так давно заприятелював з чоловіком. А нещодавно той попросив йому допомогти – забрати в автобусі передачу з обласного центру. Що з нею далі робити та яким чином перепакувати, чоловік розповів згодом. Так, парубок і опинився поблизу тюрми. За кур’єрську роботу наркоділера «добрий знайомий» пообіцяв хлопцеві 100 гривень.
Наразі вирішується питання про порушення за обома фактами збуту наркотиків кримінальних справ. Вилучені засоби направлені на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Водночас, повідомив начальник сектору карного розшуку Коростенського МВ Володимир Ярошенко, оперативники встановлюють особу чоловіка, який попросив хлопця про таку ведмежу послугу, аби притягти його до відповідальності за втягнення дитини у злочинну діяльність.
Алла Ващенко,
СЗГ УМВС України
в Житомирській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору