Рівне:

Створення та просування сайтів

Жінку задушили, а потім підпалили у Рівному

Рівненська область 24-сер, 2012, 15:339 prov 964
В Рівному жорстоко вбили бізнес-вумен. Тіло знайшли МНСівці, котрих викликали на пожежу. Спочатку рятувальники гадали, що жінка загинула від чаду, але міліційні експерти з'ясували - її задушили, а вже потім підпалили будинок. Скоїли злочин у день народження жертви.
Полум'я на подвір'ї цієї садиби помітили сусіди. Вогонь вирував на мансарді. Люди зателефонували МНСівцям.
Микола Прокопчук, керівник відділу ТУ МНС у Рівненській області:
- На місце події відразу виїхали три пожежні автоцистерни. В цій літній кухні швидко ліквідували загоряння, але практично всередині палало полум'я. На рештках згарища було виявлено тіло жінки 1948 року народження. Це мати власника цього житлового будинку.
Господаря вдома не було. Як згодом з'ясували правоохоронці - він разом із сім'єю відпочивав. Коли експерти оглянули тіло загиблої, дійшли висновку - жінка загинула не через пожежу.
Василь Лазутко, керівник УМВС України в Рівненській області:
- Після розтину стала відома причини смерті - удушення (механічна асфіксія). Окрім того, під час огляду місця події було встановлено, що з двору потерпілих зник легковий автомобіль загиблої, який за декілька годин був виявлений в одному із мікрорайонів Рівного.
Машину теж намагалися спалити. Відомо, що і господиня, і її син - підприємці. Тож у міліції припускають, що жінку вбили через бізнес. Та є й інші версії злочину.
Василь Лазутко, керівник УМВС України в Рівненській області:
- В першу чергу вивчаємо зв'язки потерпілої, її сина, вивчаємо спосіб життя потерпілої. Вивчаємо також зв'язки по місцю роботи, адже як мати, так і син займались підприємницькою діяльністю. Відпрацьовуємо місце виявлення автомобіля та прилеглу територію. Працюємо як і з сусідами по місцю проживання потерпілої, а це Рівненський район, так і по місцю проживання сина.
За фактом умисного вбивства в міліції порушили кримінальну справу. Відомо, що жінку позбавили життя в день її народження.
Світлана Березнюк, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору