Рівне:

Створення та просування сайтів

НА ІВАНО-ФРАНКІВЩИНІ НА ХАБАРІ ПОГОРІВ ЧИНОВНИК

Івано-Франківська область 29-сер, 2012, 14:069 prov 966
Директора комунального підприємства, який курував діяльність ринків одного з районів області, при отриманні чергового хабара затримали співробітники підрозділу по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Івано-Франківській області. Чиновник протягом тривалого часу вимагав від підприємців гроші за сприяння у наданні їм дозволу на встановлення торгових приміщень на території ринку.
Хабар чинуша вимагав також і за надання в оренду земельних ділянок для будівництва господарських споруд в сфері обслуговування комунального підприємства.
З квітня минулого року правоохоронці зафіксували кілька фактів отримання хабарів недобросовісним директором. В одному випадку він оцінив свої послуги у 200 доларів США, в іншому - підприємці змушені були солідарно сплатити виготовлення та встановлення дерев'яних сходів вартістю 3000 доларів США в житловому будинку, на який вказав директор підприємства.
Днями хапугу міліціонери затримали востаннє. Чиновник намагався незаконно отримати одну тисячу гривень. Винуватець притягується до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, передбачених ч.3 статті 368 Кримінального кодексу України (Одержання хабара службовою особою). Санкція статті передбачає ув'язнення на термін від 8 до 12 років.
СЗГ УМВС України
в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору