Рівне:

Створення та просування сайтів

У Севастополі збирачі сперми не заплатили донорам і зникли

Отакої 20-вер, 2012, 12:529 prov 926
У Севастополі фірму, яка купувала сперму у населення, звинуватили в порушенні зобов'язань. За словами одного з донорів, йому та іншим постачальникам біоматеріалу не виплатили обіцяні гроші, офіс компанії закритий, а сам директор фірми не відповідає на телефонні дзвінки. Про це повідомляє Лента.ru з посиланням на "Севастопольську газету".
Фірма, яка приймала сперму, з'явилася в Севастополі кілька місяців тому. Для співробітництва запрошувалися здорові чоловіки старше 18 років. Плата за одну дозу становила 100 гривень.
Гендиректор фірми Герман Родіонов в інтерв'ю "Інформаційному Севастополю" заявляв, що "Матеріал Косметик Крим" - єдина фірма такого роду в Україні. Він зазначив, що бажаючі здати сперму проходять обов'язкове медичне обстеження. Зібраний біоматеріал, за словами Родіонова, направляється для обробки на завод в Одесі, а звідти - в Європу для приготування дорогої косметики.
Родіонов також повідомляв, що з фірмою співпрацюють в основному студенти, яким такого роду бізнес дозволяє заробляти до трьох тисяч гривень на місяць. Гроші переводяться на банківські картки протягом 5 днів після здачі сперми.
Зі свого боку, один з донорів (ім'я якого "Севастопольська газета" не вказала) повідомив, що здав сперму ще в серпні, але грошей (622 гривні) з тих пір так і не отримав. Він та інші донори, які не отримали грошей, дзвонили директору фірми. Той, як наголошується, спочатку послався на тимчасову відсутність грошей, а потім "запропонував донорам прийти і забрати банки з плодами своєї діяльності". Потім директор фірми взагалі перестав відповідати на дзвінки. Офіс фірми, за даними видання, вже кілька днів на замку".
Розчарований донор визнав, що в договорі, укладеному з фірмою, не обговорюється питання винагороди. У міському управлінні праці і соціального захисту, коментуючи ситуацію, зазначили, що людям, які співпрацювали з компанією, слід було б уважніше вивчити договір, який вони укладають, і порадили звернутися до суду.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору