Рівне:

Створення та просування сайтів

ДОРОГУ НАМ ВІДРЕМОНТУЮТЬ ТУРКИ

Особливий погляд 24-жов, 2008, 11:249 prov 1 221
Як запевняє керівництво фірми “Онор”, відрізок автотраси від Рівного до Корця буде реставровано до листопада 2010 року. Іноземні шляховики впевнені, що ця частина міжнародного сполучення Київ-Чоп стане і якісною, і сучасною.
Власне, фірма вже приступила до справи. Аби прискорити ремонт дороги, вона у Корецькому районі запускає у дію асфальтний завод, потужністю 700 тисяч тонн на рік. До речі, це перше велике підприємство, яке споруджене у регіоні за роки незалежності. До того ж, після завершення реконструкції автотраси асфальтовики не припинять діяльності. На думку голови Корецької райдержадміністрації Руслана Сивого, завод потім буде використовуватися для потреб Рівненської і Житомирської областей.
Поряд із асфальтним почне працювати і щебеневий завод. Це дозволить позбутися багатьох проблем і якісно та в короткі терміни реставрувати дорогу. Контроль за якістю будівництва здійснюватиме французька фірма “Едіс”. Як повідомив заступник головного інженера фірми Михайло Топонов, вони вже знайшли в Україні відповідних фахівців. Набрали у команду дев’ять місцевих спеціалістів різного фахового спрямування: геодезистів, інженерів-шляховиків, інженерів-мостовиків, матеріалознавців та інших.
Отже, напрошується висновок: якщо не вміємо самі ремонтувати дороги - це зроблять турки. І така оборудка обійдеться бюджету, із зрозумілих причин, значно дорожче, ніж коли б роботи виконували вітчизняні спеціалісти.
Ростислав ВАРЖЕЛЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору