Рівне:

Створення та просування сайтів

Почувши вирок суду, дуже пошкодував про вчинене

Рівненська область 27-вер, 2012, 12:419 prov 1 312
Жителю м. Березне, що на Рівненщині 23–річному Ігорю вже вдалося побувати на лаві підсудних. Та найбільше шкодує молодик проте, що спокуса на чуже добро обернулась йому невтішним вироком – відшкодувати збитки відтепер він повинен у чотири рази більше, ніж хотів украсти.
Того квітневого дня Ігор попрямував до сусіднього села Зірне, аби трохи нарвати трави для своїх домашніх тварин. Там хлопець запримітив, як йому тоді здавалося, легку здобич – металеву арматуру в залізнобетонному фундаменті сховища. Оскільки він ніде не працював, а на життя потрібні гроші, то вирішив наступного ж дня повернутися по метал. Щоб швидше і веселіше працювалося – залучив до справи друга.
Наступного дня зранку хлопці відправилися в село та приступили до роботи. Вони встигли розбити частину фундаменту сховища та були готові вивозити на велосипедах 24 відрізки металевої арматури, вагою близько 94 кілограми.
Якраз у цей час до сховища навідалася дружина господаря. Побачивши непроханих гостей, жінка негайно зателефонувала до міліції. Правоохоронці прибули на виклик оперативно та затримали молодих чоловіків на місці скоєння злочину. Хлопці намагалися викрасти металеву арматуру на суму понад 200 гривень.
— Слідчим відділенням райвідділу міліції було порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 15, частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна), — зазначив начальник Березнівського РВ УМВС Олександр Таргоній.
Що стосується друга Ігора, то в порушенні кримінальної справи відносно нього було відмовлено за відсутністю в його діях складу злочину – хлопець, вчиняючи крадіжку, навіть про це не знав, адже друг його запевнив, що господар дозволив забрати арматуру.
Нещодавно Березнівський районний суд виніс вирок по справі, призначивши Ігорю покарання у вигляді штрафу 850 гривень. Відрізки металевої арматури повернули власнику.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору