Рівне:

Створення та просування сайтів

У ЛЬВОВІ ЗАТРИМАНО ЧОЛОВІКА, ЯКИЙ СКОЇВ РОЗБІЙНИЙ НАПАД НА ІНОЗЕМНОГО КОРЕСПОНДЕНТА

Львівська область 11-жов, 2012, 11:539 prov 860
У Львові працівники Галицького райвідділу міліції затримали 21- річного безробітного, який погрожуючи ножем відібрав у журналіста гроші
Жінка прибула на територію України задля виконати редакційного завдання – зняти історично – документальний фільм. За три дні перебування у Львові 30 – річна журналістка і гадки не мала, що сама невдовзі опиниться у ситуації, подібній до сюжету детективного фільму.
Крокуючи однією з тихих вуличок міста, близько півночі, жінка опинилась в «обіймах» зловмисника, котрий приставив їй ніж до горла, відбираючи кошти, якій були при ній.
Невідомо чим могло б закінчитись нічне «полювання» чоловіка, якби нерозшуківці Галицького райвідділу, які в цей час несли службу у даному районі міста. Лезо ножа торкнулось шиї жінки, проте, на її щастя, все обійшлось. Оперативники, не гаючи часу, збили зловмисника з ніг та відібрали у нього ніж.
Стосовно грабіжника порушено кримінальну справу за статтею 187 (розбій) КК України. Іноземний кореспондент відбулась переляком, а її кривднику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору