Рівне:

Створення та просування сайтів

В Рівному перехожий знайшов спалене тіло немовляти

Рівненська область 05-лис, 2012, 19:109 prov 1 158
«Шокуюча» знахідка мало не розірвала свідомість 48-річного чоловіка, адже саме він виявив біля багатоповерхівки в районі автовокзалу обласного центру пакет зі спаленим немовлям. Щодня він ходив цією дорогою, однак, третього листопада зранку він був ошелешений побаченим.
Сподіваючись на те, що це спалена лялька він почав перевертати її палицею. Та його сподівання не підтвердились, а навпаки – він переконався в страшному, що це дитина. Наразі міліція чекає на результати досліджень судово-медичної експертизи аби остаточно знати причину смерті немовляти. Правоохоронці висувають декілька версій, які зараз перевіряються.
Співробітники міліції в першу чергу кинулися перевіряти усіх матусь, які за останні півроку народжували. Поспілкувалися і з безхатченками, які кочують в підвалах та поблизу автовокзалу. Здобута інформація, була піддана негайній перевірці.
- На даний час є деякі напрацювання, однак, вони потребують ретельного аналізу, - розповідає начальник міського відділу міліції Петро Якимович Єзгор.
За даним фактом триває всебічна перевірка, яка дозволить встановити всі подробиці події та осіб, які можуть бути причетними.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору