Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині цьогоріч відкрили 36-ий оновлений дитсадок

Рівненська область 05-гру, 2011, 13:459 prov 1 176
Ним став дошкільний навчальний заклад у селі Корост Сарненського району. За два роки на капремонт приміщення, збудованого ще в 1980 році, та придбання обладнання витратили майже півтора мільйона гривень. Загалом на розвиток дошкільної освіти Рівненщина отримала 16,5 мільйона гривень цільової субвенції з держказни, зауважив голова облдержадміністрації Василь Берташ. За його словами, такі капіталовкладення є найефективнішими, адже це інвестиції в майбутнє. Тим більше, що малюків в Коросту щороку більшає. Нині тут проживає 265 дітей дошкільного віку.
Голова облдержадміністрації оглянув оновлений дитсадок. Він був занедбаний із 1998 року, а нині тут створили затишок і комфорт: облаштували 4 ігрові кімнати та стільки ж кімнат відпочинку, обладнали окремий санвузол із постійною подачею гарячої води. Опалюють садок електричні котли із зональними регуляторами температури, що в подальшому дозволить економити бюджетні гроші.
Довідково: Заклад розрахований на 4 групи з денним перебуванням та дві групи з короткотривалим режимом роботи для підготовки до школи п’ятирічок із сіл Одринки та Мале Вербче (ці села входять до Короської сільради).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору