Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівська обласна рада достроково припинила повноваження голови облради Олега Панькевича

Львівська область 24-лис, 2012, 13:159 prov 1 097
Львівська обласна рада достроково припинила повноваження голови облради Олега Панькевича у зв’язку з обранням його народним депутатом України за партійним списком ВО „Свобода” .
Як передає кореспондент УНІАН, за це рішення під час сесійного засідання проголосували 89 депутатів Львівської обласної ради (всього в облраді 116 депутатів).
Перед голосуванням О.Панькевич взяв слово і зачитав заяву, що за результатами парламентських виборів він став депутатом Верховної Ради України, „суміщати посаду і депутатство не може”, а тому офіційно заявляє про припинення повноважень голови Львівської обласної ради. Звертаючись до депутатів, голова облради зазначив: «Хочу висловити вам вдячність за довіру, яку ви висловили мені, обравши головою обласної ради, а також за співпрацю впродовж цих двох років.
Я сподіваюся – і, мабуть, мою думку поділяють решта новообраних депутатів Верховної Ради – що ми й далі тісно співпрацюватимемо з обласною радою, братимемо участь у сесіях, спільно діятимемо задля громади Львівщини».
Цього ж дня головою обласної ради обрали Петра Колодія. Як передає кореспондент УНІАН, за таке рішення проголосувало 95 депутатів із 96 присутніх в залі.
До обрання головою Львівської обласної ради Петро Колодій займав посаду першого заступника голови.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору