Рівне:

Створення та просування сайтів

ЗАКАРПАТСЬКІ ПРАВООХОРОНЦІ РОЗКРИЛИ ЖОРСТОКЕ БРАТОВБИВСТВО

Закарпатська область 16-січ, 2013, 10:559 prov 962

Пізно ввечері до чергової частини Іршавського райвідділу УМВС України в Закарпатській області зателефонував 47-річний житель одного із сіл району.  Він повідомив про те, що у хаті виявив мертвим свого старшого брата. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна группа.

Оперативники ретельно вивчали всі деталі того, що сталося: оглянули помешкання, розпитали брата покійного, що йому відомо. Під час зовнішнього огляду тіла ознак насильницької смерті правоохоронці не виявили. Тіло забрали на судово-медичну експертизу для встановлення справжніх причин смерті. Розтин засвідчив, що 53-річний чоловік помер не власною смертю: у нього було виявлено переломи кількох ребер, забій головного мозку тяжкого ступеня тощо.

Перед оперативниками постало питання, хто так люто побив нещасного перед смертю? Підозра впала на його брата. Як з’ясувалося, звечора на Різдво брати пиячили вдома, а далі між нетверезими чоловіками, як то часто буває, виник конфлікт, який переріс в бійку. Молодший схопив дерев′янупалицю й став нею гамселити старшого брата: бив по голові, тулубу. Від отриманих тілесних ушкоджень невдовзі потерпілий помер.

Затриманий зізнався у скоєному. За даним фактом слідчим відділомІршавського РВ відкрито кримінальне впровадження за ч.1 ст.121 «умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

 

 

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору