Рівне:

Створення та просування сайтів

В УЖГОРОДІ "ЗА ГАРЯЧИМИ СЛІДАМИ" ЗАТРИМАЛИ ВБИВЦЮ НЕПОВНОЛІТНЬОГО

Закарпатська область 28-січ, 2013, 14:379 prov 966
До чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення, що в центрі міста у підвалі старого будинку знайдено тіло невідомої особи. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.
Особу потерпілого правоохоронці встановили одразу. Це був дванадцятирічний хлопчик, мешканець Ужгорода, який з 14 січня 2013 року перебував у розшуку. Батьки поскаржилися в міліцію, що їхній син пішов вІнтернет-клуб і додому не повернувся.
За фактом зникнення дитини було відкрито кримінальне провадження. На жаль, результати пошуку хлопчика виявилися трагічними.
На тілі хлопчини були явно виражені ознаки насильницької смерті. Міліціонери спрямували свої дії на пошук вбивці. На допомогу прийшли і кінологи. Оперативно-розшукові заходи дали позитивні результати.
Уже за лічені години за підозрою у скоєнні вбивства було затримано 24-річного ужгородця, який уже мав проблеми із Законом.
Чоловік зізнався у скоєному. Стосовно затриманого відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору