Рівне:

Створення та просування сайтів

Вісімдесят годин громадських робіт отримала жінка на Рівненщині за крадіжку гусей

Рівненська область 30-січ, 2013, 13:039 prov 883
У листопаді минулого року на ринку міста Костопіль міліціонери затримали 43-річну жінку за підозрою у крадіжці трьох гусей. При перевірці факт підтвердився, а стосовно крадійки було порушено кримінальну справу.
До дільничного інспектора міліції Костопільського районного відділу Віталія Мельника звернулася жителька села Волиця. Заплакана жінка повідомила про зникнення трьох гусей.
Міліціонер, розуміючи, що для сільської родини, котра виживає за рахунок підсобного господарства, вирощує свійську живність – це чималий збиток, і одразу взявся до роботи. Розпитавши жителів села, він з’ясував, що нікого та нічого підозрілого у селі не запримітили. Наступного дня дільничний під час несення служби з охорони громадського порядку на ринку міста Костопіль зустрів жінку, яка саме і пропонувала перехожим громадянам купити гусей.
– За даним фактом слідчим підрозділом Костопільського районного відділу внутрішніх справ було порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). А нещодавно за викрадення домашньої птиці Валентині суд призначив 80 годин громадських робіт. Жінці також доведеться відшкодувати збитки, завдані потерпілій, – розповідає ДІМ капітан міліції Віталій Мельник.
Абсурдним і незрозумілим у цій історіє є те, що сама крадійка має власне стадо гусей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору