Рівне:

Створення та просування сайтів

У місті Рівне виявлено факт протиправного втручання правоохоронців у діяльність суб'єкта господарювання

Рівненська область 27-лют, 2013, 12:039 prov 813
Органами прокуратури Рівненщини приділяється особлива увага питанням забезпечення конституційних засад підприємницької діяльності.
Так, за результатами розгляду повідомлення на телефон "гарячої лінії" прокуратурою міста Рівне виявлено факт протиправного втручання працівників Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області у діяльність суб'єкта господарювання.
Троє міліціонерів, зловживаючи своїм службовим становищем та порушуючи вимоги законодавства, за відсутності підстав та відповідних документів провели перевірку діяльності магазину та вилучили товарно-матеріальні цінності – оптичні диски із записами аудіо-візуальних творів.
Крім того, встановлено, що складений слідчим міськвідділу міліції протокол огляду та добровільної видачі оптичних дисків є підроблений, оскільки останній участі в перевірці діяльності магазину не приймав.
Прокуратурою міста Рівне внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальні правопорушення, передбачені ч. 3 ст. 364 та ч. 1 ст. 366 КК України (зловживання службовим становищем та службове підроблення). Розпочато досудове розслідування.
Всього, з початку 2013 року на телефон "гарячої лінії" прокуратури Рівненщини надійшло 24 повідомлення про порушення прав підприємців. Реагуючи на факти тиску на господарську діяльність з боку контролерів та правоохоронців, органи прокуратури області розпочали 3 кримінальні провадження, склали 1 протокол про вчинення корупційного адміністративного правопорушення, внесли 52 подання, за результатами розгляду яких до відповідальності вже притягнуто 23 винних особи.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору