Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині 36 інвалідів отримали засоби пересування після втручання прокуратури

Рівненська область 08-січ, 2013, 14:169 prov 820

Прокуратурою Березнівського району Рівненської області в ході правозахисної діяльності виявлено факт невиконання органами місцевої влади вимог законодавства про основи соціальної захищеності та реабілітацію інвалідів.
Так, посадові особи управління праці та соціального захисту населення Березнівської районної державної адміністрації не виконали районну програму реабілітації інвалідів та не забезпечили у 2012 році спеціальними засобами пересування 36 осіб, які мають право на отримання таких засобів.
На усунення виявлених порушень прокурором району начальнику вказаного управління внесено подання, яке розглянуто та задоволено — людей з обмеженими можливостями забезпечено засобами для пересування (візками, милицями, палицями).
Загалом, у 2012 році на захист прав та інтересів зазначеної категорії громадян органами прокуратури Рівненщини внесено 36 документів реагування, за результатами розгляду яких 45 посадових осіб притягнуто до відповідальності (20 з них — це чиновники органів державної влади та контролю).


Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору