Рівне:

Створення та просування сайтів

Три роки шахрай проведе за гратами

Рівненська область 06-бер, 2013, 12:059 prov 665
Нещодавно Костопільський районний суд виніс вирок по шахрайству відносно 79-річної Наталії, жительки села Постійне Костопільського району Рівненської області. Жінці повідомили, що її сина затримали співробітники правоохоронних органів та негайно потрібно його «визволяти». Ціною питання стала сума в півтори тисячі гривень.
Дана подія сталася наприкінці 2011 року в селі Постійне Костопільського району. Близько обідньої пори до жінки зайшов 29-річний односельчанин Іван, котрого жінка добре і не знала, та повідомив, що її сина затримали правоохоронці і йому загрожує великий термін ув’язнення. Але при цьому зауважив, що ці питання можна вирішити, заплативши 1500 гривень. Розгублена пенсіонерка, звісно, кинулась визволяти свого сина та пішла швиденько шукати гроші. Знайшовши всього 1250 гривень, передала їх «визволителю». Уже в кінці дня потерпіла зрозуміла, що її ошукали, адже її син прийшов додому і повідомив, що ніяких проблем у нього із Законом нема і ніколи не було. Лише тоді ошукана зателефонувала до міліції.
— Завдяки злагодженим діям співробітників міліції особу шахрая одразу вдалося встановити та згодом затримати на території міста Миколаєва. Ним виявився місцевий 29-річний Іван, уродженець Ківерцівського району Волинської області. Чоловік одразу після скоєного покинув територію нашого району та поїхав відвідати одну із своїх співмешканок на Миколаївщині, — розповідає заступник начальника слідчого відділу Костопільського РВ УМВС України в Рівненській області майор міліції Юрій Регеза.
Як виявилось, хибний шлях у своєму житті Іван розпочав ще з 2002 року, вчинивши крадіжку. Але тоді суд дав можливість чоловіку обдумати свої помилки та виважити всі «за» і «проти», призначивши умовний термін відбування покарання. Як показала практика, чоловік на шлях виправлення не став та вже неодноразово відбував покарання в місцях позбавлення волі за вчинення крадіжок та шахрайств.
Цього разу Феміда винесла вирок у вигляді позбавлення волі на три роки і три місяці.
Правоохоронці вкотре закликають громадян бути пильними і не потрапляти на гачок шахраїв. Якщо все ж таки з Вами трапилась подібна ситуація — одразу телефонуйте за номером 102.

Вікторія КОРНЮША,
Костопільський РВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору