Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненський УБОЗ викрив незаконну ігрову діяльність злочинного угрупування

Рівненська область 24-кві, 2013, 15:189 prov 1 352
Співробітники УБОЗ УМВС України в Рівненській області викрили в обласному центрі організоване злочинне угруповання з міжрегіональними зв’язками, яке займалось отриманням незаконного прибутку від грального бізнесу, залучаючи у свої «тенета» азартних гравців.
За інформацією правоохоронців Рівненський міський суд надав дозволи на проведення обшуків у восьми приміщеннях, де функціонували гральні автомати. В результаті проведених слідчих дій 19 та 20 квітня у восьми закладах співробітники підрозділу по боротьбі з організованою злочинністю виявили факти порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» та відповідні документи, що свідчать про функціонування гральних закладів. Окрім того, під час обшуків було вилучено 180 одиниць комп’ютерної техніки з програмним забезпеченням для надання послуг азартних ігор та понад 50 тисяч гривень коштів, отриманих від провадження незаконної діяльності.
Сьогодні відомо, що кримінальний «квартет» діяв понад рік. Окрім Рівненщини, сфера їх діяльності захопила територію ще трьох областей України. Усі вони не місцеві жителі. На Рівненщині «азартні фігуранти» облаштували ігрові зали у орендованих приміщеннях.
За усіма фактами порушень відкрито кримінальні провадження за статтею 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Нині слідчі документують протиправну діяльність злочинного угруповання та встановлюють інших осіб, які можуть бути причетні до надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу.



Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору