Рівне:

Створення та просування сайтів

Правоохоронці викрили "азартного" підприємця

Львівська область 31-бер, 2012, 12:539 prov 1 109
Працівники Управляння Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області припинили функціонування покерного клубу та підпільного грального закладу.
Так, у Львові викрито приватного підприємця, який займався забороненим видом господарської діяльності, а саме: був власником покерного клубу, де надавались послуги азартного характеру, що суперечить вимогам Закону України „Про заборону грального бізнесу в Україні”.
Підпільний покер-клуб наразі закрито. З місця події вилучено два ігрові столи, гральні фішки, карти та грошові кошти, одержанні від злочинної діяльності закладу.
Того ж дня оперативники виявлили підпільний зал гральних автоматів, що працював у Дрогобичі. Тут, за допомогою гральний апаратів та комп’ютерної техніки зі спеціальним програмним забезпеченням надавалися послуги азартного характеру та виплачувалась грошова винагорода.
Із підпільного грального закладу правоохоронці вилучили 24 ігрові апарати різних моделей, 8 комп’ютерів, понад 17 тисяч гривень, які були виручкою від грального бізнесу.
За цими фактами вирішується питання про порушення кримінальних справи за ознаками ч.1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України. Санкція вищевказаної статті обіцяє лиходіям штраф у розмірі до п’ятдесяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян.
Про це провінційці повідомили з ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору