Рівне:

Створення та просування сайтів

Луцький хлібокомбінат судиться з Антимонопольним комітетом через безпідставний штраф у 20 тисяч гривень

Волинська область 20-травня, 2013, 16:169 prov 855
ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» звернулось з позовом до Господарського суду волинської області до Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України про скасування рішення адміністративної колегії Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України. Про це повідомляє «Під прицілом».
Відтак, позивач просить скасувати рішення адміністративної колегії Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України №2 від 15.01.2013р.
Хлібокомбінат, обґрунтовує свою заяву тим, що ним не було порушено Закон України «Про захист економічної конкуренції». Позивач наголошує на тому, що у Антимонопольного комітету немає підстав накладати на нього штраф за неподання інформації територіальному відділенню.
Натомість, відповідач подав зустрічний позов, у якому просить стягнути з ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» штраф, накладений рішенням адміністративної колегії Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України у розмірі 20 тисяч гривень. Він же зазначає, що на ДП «Луцький КХП №2» було накладено штраф на суму 20 тисяч гривень, який мали б сплатити у двомісячний строк. Цей термін уже закінчився, тож позивач намагається стягнути ці кошти через суд.
Однак, представники хлібокомбінату такого позову не визнають.
Тож, суд вирішив відкласти засідання, аби за цей час представники сторін зібрали усі необхідні у справі документи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору