Рівне:

Створення та просування сайтів

Податківець та священик не розминулися

Рівненська область 21-травня, 2013, 12:139 prov 924
Заступник голови ДПС у Рівненській області Ігор Лех потрапив в автопригоду біля кафе "Затишок" поблизу Костополя під час зливи увечері 15 травня.
Ігор Лех їхав мікроавтобусом "Opel Vivaro" з боку міста Костополя у напрямку міста Сарни. За попередніми даними, він виїхав на смугу зустрічного руху й зіткнувся з автомобілем "Daewoo Nexia", яким керував 30-річний Сергій Кравченко, священик із Закарпатської області.
Податківець та священик не розминулися

Прес-служба ВДАІ області повідомила, що водій "Daewoo Nexia" отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої. Він госпіталізований в травматологічне відділення Костопільської райлікарні. Туди ж потрапила дружина водія та двоє їхніх доньок — 5-річна Соломія та 2-річна Естер.
Тим часом священик розповів журналістам, що водій мікроавтобуса був нетверезим. Він має намір звернутись за допомогою до міжнародних організацій, щоб посадовця було покарано.
Ігор Лех також звернувся за допомогою до лікарні, бо погано себе почуває. Своєї провини у цій автопригоді він не визнає й показав журналістам офіційний висновок лікарів, де написано, що за кермом він перебував без ознак алкогольного сп'яніння. Він запевняє, що це водій легковика поводився дивно і їхав різними смугами руху.
Обставини автопригоди з'ясовують слідчі. Зі слів Вікторії Корнюші з Костопільського райвідділу міліції, висновки експертиз стосовно стану обох водіїв будуть відомі через 15 діб.
Сергій Ткаченко.Рівне вечірнє.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору